Yahoo chat

400658 Cluj-Napoca
Calea Manastur 76/1

Tel/fax: 0264-462.447

Registrul Comertului Cluj: J12/3426/18.10.2006

Cod fiscal: RO 19112188

Capital social: 200 RON

Licenta Turism: 2437/14.05.2010 valabila pe perioada nedeterminata


Brevet de turism: 2600/21.07.1997 valabil pe perioada nedeterminata

Polita insolvabilitate OMNIASIG  Seria I NR 25710 valabila in perioada 06.12.2013 - 05.12.2014

 

TELEFONUL CONSUMATORULUI - INFOCONS - 021.9551

 

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj

Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117

Tel.: 0264/431.367

Fax: 0264/431.368

E-mail: reclamatii.cluj@opc.ro

  ISRAEL » CIRCUIT "PELERIN IN TARA SFANTA" - APRILIE - 5 ZILE
 

PELERIN IN TARA SFANTA

5 zile/4 nopti

    Avion din Cluj-Napoca

 

perioade: 30 martie – 03 aprilie 2014            

EARKY BOOKING VALABIL PANA LA DATA DE 25 februarie 2014

Tarif: 535 euro/persoana

+ taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)

 

- ultimele locuri -

cautam partaj doamna

 


ZIUA 1  CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - BETHLEEM

Intalnire cu ghidul la ora 14.30 si decolare din Cluj-Napoca ora 17.20 cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion). Aterizare la ora 20.25. Ne vom deplasa spre Bethleem pentru cina si cazare in hotel 3*/4*.

ZIUA 2  BETHLEEM - MUNTELE SION - ZIDUL PLANGERII

Mic dejun. Mergem pe urmele Magilor de la Rasarit si ne inchinam in pestera unde au poposit acestia dupa ce au plecat de la Bethleem, acum paraclis in cadrul Mănăstirii Sf. Teodosie. Ne vom deplasa cu microbuze până la Manastirea Sf. Sava din pustiul Iudeii(opţional). Ne alaturam pastorilor si primim vestea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos la Biserica greacă - Câmpul păstorilor, mergem apoi la Bethleem unde ne vom închina în Biserica Naşterii Domnului in pestera unde s-a nascut Mesia. Ne inchinam in Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina ce adaposteste chilia Fericitului Ieronim, cel ce a tradus versiunea Bibliei - Vulgata in limba latina populara. Inaintam spre Ierusalim si mergem pe Muntele Sion unde ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taină şi vom vizita mormântul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean apoi pe cel evreiesc si vizităm Zidul Plângerii sau Zidul de Vest, apoi ne inchinam la Sfantul Mormant. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare şi cină la Hotel 3*/4* în Bethleem.

ZIUA 3  MUNTELE MASLINILOR - IERUSALIM - VIA DOLOROSA

Mic dejun. Vom vizita: Muntele Măslinilor: Mănăstirea rusească de pe Muntele Înălţării - Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns); Grădina Ghetsimani, cu Biserica Tuturor Naţiunilor (sau Biserica Patimilor lui Iisus) şi Biserica ce adaposteste mormantul Iuliecii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuăm pelerinajul nostru intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Ştefan; se vizitează casa Maicii Domnului si scăldătoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri, Biserica Sfântului Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare şi cină la Hotel 3*/4* în Bethleem.

ZIUA 4  HOZEVA - IERIHON - VALEA IORDANULUI - TIBERIAS

Mic dejun ne indreptam spre Hozeva, prin Wady Kelt pentru a ne inchina in Mănăstirea Sfântul Gheorghe, la moaştele Sf. Ioan Iacob Hozevitul sau de la Neamţ.Ne îndreptăm spre oraşul Ierihon - cel mai vechi oraş din lume, unde vom vizita biserica greacă de pe Muntele Ispitirii, Aşezământul românesc din orasul Ierihon si biserica greacă - ortodoxă unde se află Sicomorul lui Zaheu Vamesul. Vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al Botezului Domnului nostru Iisus Hristos - Betabara. Cina si cazare in Tiberias, hotel 3* / 4*

ZIUA 5  CANA GALILEII - NAZARET - HAIFA - MUNTELE CARMEL

Mic dejun. Vizită în satul Cana Galileii, la Biserica situată pe locul unde Mântuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune în Galileea - minunea preschimbării apei în vin. Oraşul Nazaret, unde vor fi vizitate: Biserica situată în preajma izvorului Buna Vestire, biserică pictată de fraţii Moroşanu (români), în anul 1977; Biserica Bunei-Vestiri, construită pe locul casei Domnului şi a Dreptului Iosif. Oraşul Haifa, port la Marea Mediterană, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Biserica Stella Maris (Steaua Mării), ce are altarul deasupra peşterii sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Grădinile etajate Bahai - privire din exterior. Ne indreptam spre aeroport , decolare la ora 21.15 aterizare la Cluj-Napoca la ora 00.20.

Tarif:  555 euro/persoană

Tarif early booking: 535 euro/persoană in camera dubla

+ taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)

Supliment camera single: + 120 euro

Reducere copil 2-12 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere al 3-lea adult in camera:  - 20 euro

Tarifele sunt exprimate in EURO si includ:

•-          bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca cu un bagaj de cala de 32kg

•-          taxe aeroport

•-          4 nopti cazare hotel 3/4*cu demipensiune (1 cazare in Tiberias si 3 cazari in Bethleem)

•-          transport local cu autocar/minibus modern (in functie de numarul de participanti)

•-          vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program

•-          ghid vorbitor de limba romana; asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei

Tarifele nu includ:

•-          Manastirea Sf. Sava: 5 euro/persoana

•-          Asigurarea storno: ~ 36 ron/persoana

•-          Asigurarea medicala: ~ 40 ron/persoana

•-          Taxe care se practica in Israel (25 euro/persoana)

•-          Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese; excursiile optionale

Grup minim: 35 persoane platitoare

Pentru grup 25 - 29 persoane: + 60 euro/persoana;

Pentru grup 30 - 34 persoane: + 30 euro/persoana

Cazari: categoria 3/4*

Bethleem: Hotel Holyland, Hotel Nativity, Bethleem Inn

Tiberias: Hotel King Solomon, Hotel Nofim, Hotel Eden

Compania aeriana; Wizz Air

Orar de zbor: Cluj-Napoca 17.20 - Tel Aviv 20.25; Tel Aviv 21.15 - Cluj-Napoca 00.20

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul (avans 50% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare). La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor. Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara,conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiile optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus si cu programul turistic :

_________________